5 vragen aan Fabio & Susie van The Pizza Vagabond
Naam Susie Caianiello & Fabio Cecere
Bedrijf The Pizza Vagabond, Czaar Peterstaat 106
Begonnen in: The Pizza Vagabond is nog niet open, maar de soft opening staat half juni gepland, de opening party begin juli #fingerscrossed
Read the questions and Answers in English below
Hoe zou je je onderneming in het kort omschrijven?
The pizza vagabond is gebaseerd op 5 vijf kernvoorwaarden; authenticiteit, familie, community, integriteit en vreugde.
Wij leven en ademen deze kernvoorwaarden, zowel in ons privéleven als in ons professionele leven. Wij komen uit Napels, Italië en willen dat authentieke Italiaans eten graag met jullie delen. We hebben een Italiaanse soul, maar voelen ons een wereldburger. Dit willen wij graag overbrengen met een gastvrije, gezellige en inclusieve omgeving. U bent van harte welkom voor een romantisch diner, familieavond of andere feestelijkheden!
We zullen u verwelkomen en bedienen met de grootste glimlach en verzorgen u een zorgvuldig samengesteld menu. We zullen zelfgemaakte pizza’s, desserts en heerlijke Italiaanse Aperitivo aanbieden!
Hoe ben je hier terecht gekomen?
We kenden de vorige eigenaren en vonden deze plek en de buurt altijd fijn, dus toen we hoorden dat Sofia en Davide besloten te stoppen, besloten wij naar voren te stappen en onze droom waar te maken!
Hoe zou jij een volle dag plannen in de Czaar Peter Kwartier?
Langzaam ontdekken we het gebied, dus we hopen dat we deze vraag beter kunnen beantwoorden als we een beetje geland zijn. Over ‘Pizza Vagabond’ gesproken; wij denken eraan om de keuken van 16.00 uur tot 22.00 uur te openen voor drankjes en hapjes. De ochtend zullen we gebruiken om ons eigen deeg te maken, voorgerechten en toetjes voor te bereiden en een gezellig praatje te maken met onze buren!
Hoe zou je het Czaar Peter Kwartier omschrijven?
Het voelt alsof wij deze plek hebben gemanifesteerd in zo'n prachtige buurt. Verbinding met de buurt is erg belangrijk voor ons - het gevoel van verbondenheid en het idee van ondersteuning, delen en samen bloeien. Dus een restaurant openen onder gelijkgestemde ondernemers is heel inspirerend en motiverend.
Wat was de leukste best-kept secret die je ontdekte in deze buurt?
We zijn nu al verliefd op de buren en geïnspireerd door alle andere collega-ondernemers. Tony van Baretto verwelkomde ons met open armen op de dag dat we de sleutels gingen halen en maakte een speciaal moment nog specialer door ons een heerlijke espresso aan te bieden.
ENGLISH
How would you describe your company?
The pizza vagabond is found on 5 keys values; Authenticity, Family, Community, Integrity, and Joyfulness
We live and breathe these values in our personal and professional life. We want to make authentic and homemade Italian food. Proud of our origins (Naples, Italy) we say that we have an Italian soul with a cosmopolitan attitude. We want to create that welcoming, gezellig and inclusive environment. You are welcome for a romantic dinner, family night, or celebrations.
We will always welcome you with the biggest smile and take care of your dinner with a curated menu. We will offer homemade pizzas, desserts, and a delicious Italian Aperitivo made of All Italian cocktails, wines and drinks, and mouthwatering appetizers.
How did you end up here?
We knew the previous owners and we always liked the place and the neighborhood so when we heard of Sofia and Davide moving on we decided to step forward and make our dream come true!
How would you plan a full day in the Czaar Peter Kwartier?
Slowly we are discovering the area, so we hope we can answer this question better when we landed. Talking about ‘Pizza Vagabond’; we are thinking to open the kitchen from 16:00 to 22:00 and later for drinks and nibbles, so late morning we will come to the shop to make the dough and the mise-en-place for appetizers and desserts
How would you describe the Czaar Peter Quarter?
We think we manifested a place in such a wonderful neighborhood. Community is very important for us - the sense of connectedness and the idea of support, sharing, and thriving together. So opening a restaurant among like-minded entrepreneurs, it’s very inspiring and motivating.
We loved chatting with the neighbors that have stopped by these last few days, and we cannot wait to make a delicious pizza for you all again.
What was the best-kept secret you discovered in this neighborhood?
We are already in love with the neighbors and inspired by all the other fellow business owners. We found a great community and we want to deepen our relationship and support. Tony from Baretto welcomed us with an open arms the day we went to get the keys and made a special moment even more so by offering us a delicious espresso.